sunnuntai 11. elokuuta 2024

Charlotta

No niin välillä hieman kuulumisia isoistakin eli Charlotta tyttönen on nyt ns aikuinen nainen ja valmis jalostusta ajatellen. 

Likka näet kävi Puolangan näyttelyssä viikonloppuna saaden  AVO EH1 eli sen puuttuvan tuloksen. Charlotta ei viihdy kehässä yhtään ja se kyllä näkyy siellä ollessa, on kuin teuraaksi vietäisiin, häntä koipien välissä maata viistäen :D. Antaa kuitenekin nätisti itsensä kopeloida ja tuomari kehuikin häntä kiltiksi tytöksi. 

Tämä enempää emme tulekkaan häntä kehissä kiusaamaan vaan annamme hänelle niistä vapautuksen. Mitä turhia kun ei kerran niissä viihdy.

Tässä vielä arvostelunsa kyseisestä näyttelystä:

2-vuotias narttu, joka hieman aristelee esiintyy, mutta luonteeltaan ystävällinen. Oikeanmallinen nartun pää, jossa tähän kokoon sopiva vahvuus. Hyvä maski. Hieman avoimet etukulmaukset, riittävät takana. Keskivahva luusto. Rungon kehitys vielä kesken ja tänään kesäkarvassa joka korostaa hieman kevyttä kokonaisvaikutelmaa. Luonne näkyy liikkeessä, saisi liikkua ryhdikkäämmin, mutta liikkuu hyvin.

AVO EH1

 Puolanka 11.8.2024 TUOMARINA Hannele Jokisilta




Ei kommentteja:

Cicero

 Saanko esitellä uusi lauman jäsenemme: Besaroon Dacabo alias Cicero.  Kaikki sisaruksetkin ovat muuttaneet omiin koteihinsa. Toivotamme hei...