tiistai 26. toukokuuta 2015

Pentuset piknikillä :)

Tänään katettiin upean ilman kunniaksi maitobaari pihalle :) Siinä sitä olikin ihmettä kerrakseen- hurjasti kaikkia hajuja uusia juttuja muutenkin esim nurmikko oli tosi kiva ja sehän me tietty huomattiin et sitä voi jyrsiäkin :). 

Elämä on yllätyksiä täynnä ja näin yksi tyttönen on varattavissa hyvään kotiin- 
Luovutus 12.6.2015 alkaen. Pennut elää olohuoneessamme saaden näin hyvät eväät elämään. Tottuvat myös lapsiin. Mukaan myös kattavat ja tarkat ruokinta/ hoito- ohjeet,kasvattajan tuki 24/7. Pennut eläinlääkärin tarkistetaan, sirutetaan, rekisteröidään kennelliittoon ja madotetaan useasti ennen luovutusta.
Pentueen vanhemmat on terveitä Isällä (C/C lonkat, 0/0 etupää, silmät terveet, Polvet samoin, LPN1&2 Terve. Emällä A/A lonkat, 0/0 etupää, silmät terveet, LPN1&2 Terve), rodunomaisia luonteeltaan ja näyttelyissä palkittuja isällä mm 7 MVA titteliä, emällä Sert. Suvut osin ulkomaalaisista linjoista, Sukusiitoskerroin neljällä polvella 0.00%.
Kasvattaja on mm rotujärjestön, Suomen Kennelliiton ja Sukokan jäsen. Noudatamme kasvatustyössmme Pevisaa sekä rotujärjestön suosituksia kasvatustyössämme. Ota yhteyttä kerron mieluusti lisää joko puh 045/ 2303886/ Marika tai besaroon_1@live.fi
Tässä kuvia uudesta seikkailustamme:






















































Ristiäiset

No nyt on nimet annettu; Punainen; Cicero Aneliini (ent Lila); Caramia Lime: Calaudius Ruskea; Cornelius Tummanvihreä: Caligula Oranssi: Cle...