Esittelymme

Tervetuloa Kennel Besaroon kotisivuille!

Olemme Marika Rasehorn- Rask ja Pentti Rask asumme Lieksassa, Viekijärven kylässä maaseudun rauhassa. Upeissa vaaramaisemissa oman metsän ja pellon laidalla.
Kasvatamme Leonberginkoiria ja ensimmäisen Leonberginkoiran hommasimme 2001. Ja siitä alkoi rakkaus rotuun jolle ei näy loppua.

Sivuilta löydät tietoa meistä, koiristamme, näyttelymenestyksestä ja kasvatustyöstämme.

Meille kasvattajina on tärkeää että kasvattimme saavat ennen kaikkea Hyvät kodit. Ja tottakai jos kiinnostusta näyttelyihin tai muihin harrastuksiin on, niin autamme kaikessa niihin liittyvässä parhaamme mukaan.

Olemme jäseninä Suomen Leonberginkoirat RY:ssä,  SUKOKA:ssa (Suomen Koirankasvattajat RY:ssä) ja Suomen Kennelliitossa. Olemme myös allekirjoittaneet Suomen Kennelliiton Kasvattajasitoumuksen ja noudatamme Suomen Leonberginkoirat Ry;n ja Kennelliiton jalostusohjeita.


Pentumme luovutetaan 7 viikon ikäisenä, useaan kertaan madotettuina, rekisteröitynä, tunnistusmerkittyinä ja eläinlääkärin tarkastamina.


Marika suoritti Kennelliiton Jalostusneuvojan peruskurssin hyväksytysti 2011 keväällä.
Marika on aijemmin toiminut myös Suomen Leonberginkoirat Ry:n jalostusotoimikunnassa, toiminut yhdistyksen uroslistanpäivittäjäna ja ollut Pohjois- Karjalan aluevetäjänä.

Meillä on kolme poikaa joista nuorin asuu vielä kotona ja kaksi vanhinta on jo lentäneet pesästä. Olemme myös kesällä 2017 ja tammikuussa 2019 syntyneiden lapsosten onnelliset isovanhemmat..

Leonberginkoirassa meitä erityisesti viehättää rodun helppous ja lapsiystävällisyys.
Leonbergit ovat  mielestäni mitä Ihanimpia elämänkumppaneita.

Ensimmäinen ikioma koirani -1/89 oli Bernhardinkoira uros "Rölli". Aika kauan ja monenmoista on siis koirien kanssa jo tullut touhuttua. Ensimmäinen Leonberginkoira tuli elämäämme 2001- Bumba. Niin Rakas ja upea rodun edustaja!


Tähän mennessä kevät 2018 olemme tuoneet koiria ulkomailta 8 kpl: Ruotsista useampi, Venäjältä, Virosta, Tsekistä ja Puolasta. Myös vientejä on muutama..

Tervetuloa tutustumaan kotisivuihimme!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astutusuutinen:

2 viikkoset pennut