sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Eno 4.3.2012 Tuomarina Marja Talvitie

 
Pärliste Especial Heart Of Eternity "Ursula"
 "Erinomaista tyyppiä oleva nuori neiti. Hyvä pää ja ilme. Hyvin kulmautuneet raajat ja kaunis ylälinja. Hieman niukka pehmeähkö karva. Liikkuu erinomaisesti. Tarvitsee kehätottumusta. Rodunomainen lähestyttäessä.
JUN ERI1 SA PN1 ROP SERT
Pinbiittan Only My Love "Pamela"
"Erinomaisesti liikkuva. Hieman kevyt runkoinen kaunislinjainen tyttö. Pää kokonaisuudessaan saisi olla pidempi. Kaunis ylälinja. Erinomainen pitkä häntä. Hyvä Karvnlaatu, mutta kovin niukassa turkissa tänään. Rodunomainen lähestyttäessä."
AVO ERI1 SA
Besaroon Hilppa:

"Hyvin narttumainen. Hyvin rakentunut hieman kevyt runkoinen tyttö. Hyvä pää ja ilme. Maski saisi olla parempi. Erinomainen kaula ja ylälinja ja häntä. Kokoon nähden hyvä raajaluusto. hieman pehmyt karva ja pohjavilla puuttuu. Toivottavasti purenta ei pahene, nyt vielä hyväksyttävissä."
NUO ERI NUK 2
Besaroon Hamish:
"Vielä kovin kesken kehityksen oleva. Niukasti edestä ja takaa kulmautunut ja kovin kinner ahtaasti liikkuva nuori mies. Hyvä pään malli. Hyvä kaula. Hieman pehmyt selkä. Hieman laskeva lantio. Erinomainen karvanlaatu, mutta ei täydessä turkissa. Hyvä hännän pituus. Tarvitsee aikaa. Rodunomainen lähestyttäessä."
NUO EH 2
Onnittelut ja Kiitokset kasvattien omistajille että olitte kehässä! Kiitos Jonna ja Outi kuvista:)! Nähdään taas ihanaiset!

1 kommentti:

Ritva kirjoitti...

Isot Onnitteluhalit Ursulan ROP:sta ja sertistä sekä Pamssun luokkavoitosta ja SA:sta!
Myös Röllille Onnitteluhalit 8-vuotis syntymäpäivän johdosta tänään 5.3!! Onnea, Onnea ja monia vuosia vielä lisää t. Ritva ja Kauko

Ristiäiset

No nyt on nimet annettu; Punainen; Cicero Aneliini (ent Lila); Caramia Lime: Calaudius Ruskea; Cornelius Tummanvihreä: Caligula Oranssi: Cle...