tiistai 3. toukokuuta 2011

Pärliste Especial Heart Of Eternity "Ursula"

Kyllä on mennyt viime päivät haipakkaan- Ursula on juuri niin IHANA kuin odotimmekin hänen olevan. Alkuun tuntui ihmeelliseltä että hän vihdoin on täällä ja pysyy:)!! Piti lähes nipistää itseään jotta uskoin kaiken olevan totta eikä unta vain:).

Ursulan liikkuminen/ touhuilut näytää hiukan koomiselta omaan silmään, kun on tottunut vuosia kattselemaan Leonbergejä- hiukan on kömpelyyttä tytön liikkeissä enemmän kun on selvästi raskaampikin kuin Leonbergit tässä iässä.

Ollaakin saatu monet naurut kun ihan vaan katselessa leikkejään ja touhuamistaan. Ei voi muuta sanoa kuin että AHA TÄTÄ ONNEA:)!! Koirat ovat ottaneet hänet tosi hyvin vastaan ja kavereista ei ole puutetta.

Kasvattajillaan on sama määrä koiria kuin meillä ja sanoivatkin että kun pääsette kotiin laskee Ursula muut koirat ja ajattelee tulleensa kotiin ja ihmettelee että miksi tässä piti ajella ristiinrastiin, edestakaisin monta tuntia :D. Ja näin varmasti kävikin sillä niin hyvin tyttö näyttää kotiutuneen!



4 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

On se vaan niin ihana!!!

Anonyymi kirjoitti...

Toinen on kyllä niiin suloinen!
T: Anu

Anonyymi kirjoitti...

suloinen :)
t:huttusen tiina

Arja ja karvatasut kirjoitti...

Onnea uudelle perheenjäsenelle ja hienoille sivuille.

Ristiäiset

No nyt on nimet annettu; Punainen; Cicero Aneliini (ent Lila); Caramia Lime: Calaudius Ruskea; Cornelius Tummanvihreä: Caligula Oranssi: Cle...