keskiviikko 8. syyskuuta 2010

HUOM!! Pohjois-Karjalan leojen tapaaminen 2.10.2010 Joensuussa!!

Kesän helteet ovat jääneet taakse ja ihana syksyn aika koittanut...
Tervetuloa kaikki Pohjois-Karjalan leojen patikointi- ja laavutreffeille lauantaina 2.10.2010!! Tarkoituksena olisi kokoontua klo 12 aikaan Ylämyllyn Shellille ja siitä lähdetään yhdessä kohti Jyrinkylää. Siellä voimme patikoida pienen lenkin ja istua nuotion ääressä makkaraa paistellen ja kahvia juoden. Jokainen tuo omat eväät mukanaan.

Katsotaan paikan päällä sitten, millainen kävelylenkki tehdään, että myös mahdolliset pennutkin voivat osallistua. Jaetaan vaikka tarvittaessa porukkaa, että jokaiselle löytyy sopivan pituinen kävelyreitti. Matka autolta ensimmäiselle nuotiopaikalle ei ole pitkä, joten halutessaan voi tulla vaikka vaan nuotiolle istumaan ja seurustelemaan kivassa seurassa :)


Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi mukaan! Olisi myös mukava, jos ilmoittaisit tulostasi joko Jonnalle (jonna.haapalainen (at) karhuaho.fi) tai Marikalle (tmimarikarask (at) msn.com) niin tiedämme sitten, minkä verran porukkaa olisi tulossa ja toisaalta, tiedämme myös odotella Ylämyllyn Shelillä, että kaikki ehtivät paikalle ennen kuin jatkamme matkaa kohti Jyrinkylää.

Ei kommentteja:

Ristiäiset

No nyt on nimet annettu; Punainen; Cicero Aneliini (ent Lila); Caramia Lime: Calaudius Ruskea; Cornelius Tummanvihreä: Caligula Oranssi: Cle...