torstai 8. huhtikuuta 2010

Villisikoja, kurssia ja kasvatteja

Pääsiäinen tuli ja meni enemmän tai vähemmän tienpäällä:). Ja heti pyhistä päästyä ajelin Joensuuhun, Villisikakasvattajan koulutukseen... Siitä tuleeko meille koskaan kyseisiä elikoita, en vielä osaa sanoa mitään, mutta aika näyttää. Toivottavasti!

Koulutukseen kuului myös tilakäynti Liperissä olevalla villisikatilalla ja komeita olivat täytyy sanoa ja tilat upeat, kyseessä on muuten tässä tapauksessa se AITO villisika, eikä se koti/villisika yhdistelmä jota myös virheellisesti villisikana myydään. Sehän on vähän sama kun astuttais Leonbergin ja Ajokoiran ja myis niitä sitten Leonbergeinä eteenpäin... Eli olkaahan tarkkoina mistä siellä lihakaupassa oikeesti maksatte!



No sitten kasvatteihin:) Eli samalla reissulla ajelin katsomaan Alman ja Papun poikaa Kostjaa joka myös Liperissä asustaa... Ikäähän lapsella on rapiat 4kk ja tottakai napero oli Ihana kuin mikä! Kauniisti kasvanut ja upeesti on elonsa lähtenyt hälläkin käyntiin, kuten asiaan kuuluukin! Tässäpä naperon kuvia:
                    
                            

                                   

                                                       

Seuraavaksi suuntasin Polvijärvelle Eevan ja Iigorin luo jossa olin myös yökylässä. Ja siellä  minua odottivat aina yhtä iloiset ja kultaiset kasvattimme Kasimir ja Juliet:). Tässä heidän kuviaan...

Juliet "Jula"

                                          

                                          

                                                        

Kasimir "Kapu"
                                           

                                                        

KIITOS teillekin kaikille hyvästä kodista jotka olette antaneet kasvateillemme!! Palataan taasen:)



1 kommentti:

Hanna ja Nana kirjoitti...

Suloinen Kostja-napero!

Mutta ovat kyllä ihan syötävän suloisia (ääh, tooosi huono ilmaus tässä tapauksessa) nuo villisian porsaat!!
Onnea mahdolliselle villisikahankkeellenne. :)

Ristiäiset

No nyt on nimet annettu; Punainen; Cicero Aneliini (ent Lila); Caramia Lime: Calaudius Ruskea; Cornelius Tummanvihreä: Caligula Oranssi: Cle...